Ser typu halloumi

Ser typu halloumi

4.6 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 29 godz.
1 Cały przepis

Składniki

  • wody , plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
    375 g
  • chlorku wapnia , w proszku (patrz wskazówka)
    5 g
  • mleka , tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
    2000 g
  • podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
    10 kropli
  • soli
    20 g

Wartości odżywcze na 1 Cały przepis

Kalorie 5632 kJ / 1340.9 kcal
Białko 68 g
Węglowodany 120.4 g
Tłuszcz 68 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...