
Urządzenia i Akcesoria
pocherede æg med laks- og avocadosalsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portioner
Składniki
Røget laks- og avocadosalsa
-
forårsløg skåret i mindre stykker1 spsk
-
røget laks80 g
-
babyspinat, frisk (kan undlades)10
-
havsalt efter smag
-
sort peber, stødt efter smag
-
citronsaft (ca. ½ citron), efter smag20 g
-
avokado kun kød, skåret i tern (1 cm)½
Pocherede æg
-
vand700 g
-
babyspinat, frisk stilke fjernet150 g
-
havsalt½ teske
-
fløde, 35 %30 g
-
parmesanost revet1 spsk
-
æg2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
366.6 kcal /
1539.5 kJ
Białko
23.4 g
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
1333.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
15 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen