pocherede æg med laks- og avocadosalsa

pocherede æg med laks- og avocadosalsa

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portioner

Składniki

Røget laks- og avocadosalsa
  • forårsløg skåret i mindre stykker
    1 spsk
  • røget laks
    80 g
  • babyspinat, frisk (kan undlades)
    10
  • havsalt efter smag
  • sort peber, stødt efter smag
  • citronsaft (ca. ½ citron), efter smag
    20 g
  • avokado kun kød, skåret i tern (1 cm)
    ½
Pocherede æg
  • vand
    700 g
  • babyspinat, frisk stilke fjernet
    150 g
  • havsalt
    ½ teske
  • fløde, 35 %
    30 g
  • parmesanost revet
    1 spsk
  • æg
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1333.5 mg
Białko 23.4 g
Kalorie 1539.5 kJ / 366.6 kcal
Tłuszcz 28.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie