
Urządzenia i Akcesoria
Scrambled tofu
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portioner
Składniki
-
forårsløg (ca. 100 g), delt i kvarte6
-
fed hvidløg1
-
sennepspulver¼ tsk
-
gurkemeje, stødt¼ tsk
-
spidskommen, stødt¼ tsk
-
timian, tørret¼ tsk
-
salt plus ekstra til servering¼ tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra til servering¼ tsk
-
olivenolie1 spsk
-
vand2 spsk
-
rød peberfrugt frø fjernet og skåret i stykker (1 cm)70 g
-
frisk majs (se tips)70 g
-
tofu, fast skåret i tern (2 cm)350 g
-
babyspinat, frisk revet i stykker30 g
-
purløg, frisk skåret i tynde skiver6 kviste
-
citronsaft efter smag20 g
-
sort peber, stødt
-
rugbrød ristet4 skive
-
avokado kun kød, i skiver1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
345 kcal /
1448 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
325 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
15 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen