Scrambled tofu

Scrambled tofu

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portioner

Składniki

  • forårsløg (ca. 100 g), delt i kvarte
    6
  • fed hvidløg
    1
  • sennepspulver
    ¼ tsk
  • gurkemeje, stødt
    ¼ tsk
  • spidskommen, stødt
    ¼ tsk
  • timian, tørret
    ¼ tsk
  • salt plus ekstra til servering
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt plus ekstra til servering
    ¼ tsk
  • olivenolie
    1 spsk
  • vand
    2 spsk
  • rød peberfrugt frø fjernet og skåret i stykker (1 cm)
    70 g
  • frisk majs (se tips)
    70 g
  • tofu, fast skåret i tern (2 cm)
    350 g
  • babyspinat, frisk revet i stykker
    30 g
  • purløg, frisk skåret i tynde skiver
    6 kviste
  • citronsaft efter smag
    20 g
  • sort peber, stødt
  • rugbrød ristet
    4 skive
  • avokado kun kød, i skiver
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 345 kcal / 1448 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 325 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie