Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 10min
Chunky Guacamole
10min
Madurese chicken satay
1u. 30min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2u. 10min
Beef stock paste
3u.
Mushroom risotto
30min
Fruit crumble with crème anglaise
1u. 10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1u. 15min