
Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Browned pork mince
20 min
Community fave brown rice salad
55 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 godz. 25 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
No fail mash potato
20 min
Brown rice
50 min