Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Pickled red onions
1h 50min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Chunky guacamole
10min
Grated Cheddar Cheese
5min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Brown rice
50min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Community fave brown rice salad
55min