Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Pizza sauce
30 min
Crayfish pâté
4 godz. 45 min
Fresh fig jam
55 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.