
Urządzenia i Akcesoria
Pâté en croûte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
10 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces170 g
-
sea salt1 tsp
-
chilled water100 g
Pork filling
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
pork meat, sinew free cut into cubes (2 cm), partially frozen900 g
-
sea salt to taste2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
brandy20 g
-
button mushrooms sliced100 g
-
shelled pistachios (optional)20 g
Assembly
-
butter to grease
-
rindless bacon rashers (see Tips)300 g
-
egg lightly beaten1
Jelly
-
titanium strength gelatine leaves6
-
Madeira wine (see Tips)200 g
-
water130 g
-
pure maple syrup30 g
-
white wine vinegar1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
447.6 kcal /
1879.9 kJ
Białko
32.9 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
33.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Sód
1091.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Beurre blanc
15 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 min
Gougères
55 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Paris Brest
6 godz. 40 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Gratin dauphinois
50 min
Aïoli
5 min