Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 326.2 mg
Alternatywne przepisy
Béarnaise sauce
10min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Trout mousse
5 min
Beurre Blanc
20min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Scallops with pea purée
25min
Gougères
55min
Chimichurri
5 min