Urządzenia i Akcesoria
Beurre blanc
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
salted butter chilled and cut into cubes (2 cm)250 g
-
eschalots60 g
-
white wine vinegar30 g
-
dry white wine50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.2 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
1222.7 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gratin dauphinois
50 min
Tartare Sauce
10 min
Gougères
55 min
Beurre Blanc
20 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Aïoli
5 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Mustard and dill vinaigrette
5 min