Urządzenia i Akcesoria
Beurre blanc
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
salted butter chilled and cut into cubes (2 cm)250 g
-
eschalots60 g
-
white wine vinegar30 g
-
dry white wine50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.2 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
1222.7 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartare Sauce
10 Min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Barbecue Hollandaise
20 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Beurre Blanc
20 Min
Hollandaise
15 Min
Scallops with pea purée
25 Min