Beurre blanc

Beurre blanc

4.6 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • salted butter chilled and cut into cubes (2 cm)
    250 g
  • eschalots
    60 g
  • white wine vinegar
    30 g
  • dry white wine
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 326.2 mg
Białko 0.5 g
Kalorie 1222.7 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 33.7 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 22.3 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...