Urządzenia i Akcesoria
Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 gram
Sód
816 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
675 kJ /
160.5 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
15 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Sunny gazpacho
25 min
Grand Marnier® soufflé
1 godz.
Basil oil
10 min
White bean dip with chimichurri
15 min