Tapenade

Tapenade

4.8 76 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g

Składniki

  • garlic clove
    1
  • fresh oregano leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs
  • pitted Kalamata olives
    300 g
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • extra virgin olive oil for covering tapenade
    20 - 30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 50 gram

Sód 816 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 675 kJ / 160.5 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...