Tapenade

Tapenade

4.8 66 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g

Składniki

  • garlic clove
    1
  • fresh oregano leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs
  • pitted Kalamata olives
    300 g
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • extra virgin olive oil for covering tapenade
    20 - 30 g

Wartości odżywcze na 50 gram

Kalorie 160.5 kcal / 675 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 816 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...