Urządzenia i Akcesoria
Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 gram
Sód
816 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
675 kJ /
160.5 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Green goodness soup
10 Min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24 Std. 25 Min
Guacamole
10 Min
Ratatouille
40 Min
Muhamara dip
5 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Basil oil
10 Min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Muhamara dip
30 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min