Apple, feijoa and ginger sponge pudding
TM5 TM6

Apple, feijoa and ginger sponge pudding

4.5 (13 ocen)

Składniki

  • 120 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
  • 500 g water
  • 300 g apples, peeled, cored and cut into thin wedges (see Tips)
  • 30 g sultanas (optional)
  • 1 cinnamon quill
  • 200 g feijoas (approx. 2-3 feijoas), peeled and cut into wedges (see Tips)
  • 40 g stem ginger, cut into pieces (5 mm - see Tips)
  • 120 g caster sugar, plus extra for sprinkling
  • 2 eggs
  • 20 g milk (see Tips)
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 120 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • ¼ tsp nutmeg
  • 1 pinch salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1693.3 kJ / 403.2 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
53.9 g
Tłuszcz
18.6 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Błonnik
3.6 g
Sód
164.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy