Rollitos de ternera a la pizzaiola

Rollitos de ternera a la pizzaiola

4.2 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 6 filetes de ternera (aprox. 400 g)
  • 12 pellizcos de sal
  • 12 pellizcos de pimienta negra molida
  • 200 g de beicon ahumado en lonchas
  • 80 g de queso emmental en bastones de 9x2 cm
  • 70 g de cebolla en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 400 g de tomate tamizado
    400 g tomate troceado en conserva
  • 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 - 2 pellizcos de pimentón (opcjonalnie)
  • 350 g de patata en dados de 2 cm
  • 200 g de calabacín en rodajas de 4-5 mm

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 647.3 mg
Białko 43 g
Kalorie 2001 kJ / 478 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 19.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...