Ternera con salsa de mandarinas

Ternera con salsa de mandarinas

3.7 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 100 g de cebolla en mitades
  • 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
  • 40 g de aceite de oliva
  • 600 g de carne de ternera (tapilla) en una sola pieza
  • aceite de oliva para engrasar
  • 1 cucharadita sal
  • 1 cucharadita pimienta negra, molida
  • 150 g de zumo de mandarina
  • 15 g de vinagre de vino blanco
  • 150 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 623.5 mg
Białko 33.3 g
Kalorie 1313.8 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...