Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos

Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos

3.1 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
12 unidades

Składniki

  • de cecina
    12 lonchas
    12 lonchas de jamón serrano
  • de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
    1000 g
  • de agua
    400 g
  • de avellanas
    50 g
  • de aceite de oliva
    80 g
  • de nueces peladas
    50 g
  • de arándanos congelados
    50 g
  • de vinagre balsámico
    10 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 203 kcal / 852 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 547.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...