Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos
TM6 TM5

Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos

3.1 (10 ocen)

Składniki

  • 12 lonchas de cecina
    lub 12 lonchas de jamón serrano
  • 1000 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
  • 400 g de agua
  • 50 g de avellanas
  • 80 g de aceite de oliva
  • 50 g de nueces peladas
  • 50 g de arándanos congelados
  • 10 g de vinagre balsámico
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Wartości odżywcze
na 1 unidad
Kalorie
852 kJ / 203 kcal
Białko
9.9 g
Węglowodany
2.2 g
Tłuszcz
17.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
1.8 g
Sód
547.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy