Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
lub 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (opcjonalnie)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1109 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forel met hollandaisesaus
50min
Kip met citroen
50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Mallorcaanse vissoep
40 min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Thaise rode curry
1h
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Brak ocen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h