Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
lub 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (opcjonalnie)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1109 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champignons of zwammen met look
20min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Batch cooking - Basisrecepten
Brak ocen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Pruimenjam
Brak ocen
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Brak ocen
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55 min