Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 400 g de millet en grains
- 600 - 800 g d'eau
- 20 - 35 g d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1887.5 kJ / 450 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 68.8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 612.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz au jasmin
35min
Cuire du riz long complet
55min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Riz complet végétarien
40min
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler des oignons
20min