Urządzenia i Akcesoria
Cuisson du millet
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
300 - 400 g de millet en grains
-
600 - 800 g d'eau
-
20 - 35 g d'huile végétale
-
½ - 1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
612.5 mg
Białko
10 g
Kalorie
1887.5 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Curry de pois chiches et épinards
1 godz.
Cuisson du quinoa
30 min
Cuisson du millet
45 min
Farine de riz
5 min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Taboulé au millet (sans gluten)
5 godz. 25 min
Taboulé de sarrasin
2 godz. 35 min
Riz complet végétarien
40 min
Gomasio
5 min