Urządzenia i Akcesoria
Thai-Style Chicken Omelet
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
oil1 oz
-
garlic clove1
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless cut in strips (½ in. x 1 ½ in.), patted dry with paper towels9 oz
-
spring onion sliced (approx. 1 in.)1
-
brown sugar2 tsp
-
cherry tomatoes cut in halves3 ½ oz
-
soybean sprouts, fresh1 ½ oz
-
cilantro½ bunch
-
sweet chili sauce1 oz
-
lime juice1 tsp
-
large eggs4
-
sesame oil2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
2 tbsp unsalted butter, dividedoil divided2 tbsp
-
red chili pepper deseeded, chopped1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1024 mg
Białko
45 g
Kalorie
2614 kJ /
624 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Thai Fish Curry
50 min
Cream of Crab Soup
45 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min