Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Cakes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
-
18 oz large raw prawns, peeled and deveinedlarge raw shrimp, peeled and deveined18 oz
-
pork belly (opcjonalnie) cut into pieces2 oz
-
green onions cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
cilantro leaves and tender stems12 sprigs
-
ginger (opcjonalnie) peeled½ oz
-
tapioca flour1 tbsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper⅛ tsp
-
vegetable oil to fry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
408.2 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
217.3 kJ /
51.9 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian Flavors
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pumpkin Chili
50 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Longevity Noodles
40 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 min
Asian Somen Noodle Salad
45 min
Savory Turnip Cake
26 godz. 55 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min