Urządzenia i Akcesoria
Brandy Chicken Liver Pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
12 portions
Składniki
-
chicken livers cleaned and trimmed16 oz
-
milk3 oz
-
shallots halved6 oz
-
bacon in pieces (1 in.)4 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
brandy½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
toast buttered, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
387.8 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
638.5 kJ /
152.6 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Bistro Mayonnaise
5 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Chicken Liver Pate
25 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min