Brandy Chicken Liver Pâté

Brandy Chicken Liver Pâté

4.8 89 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
12 portions

Składniki

  • chicken livers cleaned and trimmed
    16 oz
  • milk
    3 oz
  • shallots halved
    6 oz
  • bacon in pieces (1 in.)
    4 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • salt to taste
    1 - 2 tsp
  • fresh ground black pepper
    1 tsp
  • brandy
    ½ oz
  • heavy whipping cream
    2 oz
  • toast buttered, to serve

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 152.6 kcal / 638.5 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 3.4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 387.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...