Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Crab Stack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
jasmine rice2 ½ oz
-
water30 oz
-
jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)6 oz
-
avocado small (approx. 3 oz flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chopped cilantro, to garnishmicro herbs to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Shrimp Sauté
25 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Tuna Tartare
40 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min