Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Crab Stack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
jasmine rice2 ½ oz
-
water30 oz
-
jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)6 oz
-
avocado small (approx. 3 oz flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chopped cilantro, to garnishmicro herbs to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
New England Clam Chowder
45 min
Tuna Tartare
40 min
Noodle Kugel
55 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Caesar Salad
30 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Blue Cheese Dressing
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Cream of Asparagus Soup
15 min