Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Crab Stack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
jasmine rice2 ½ oz
-
water30 oz
-
jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)6 oz
-
avocado small (approx. 3 oz flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chopped cilantro, to garnishmicro herbs to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Tuna Tapenade
5 min
Salmon Tartare
10 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min