Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Crab Stack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
jasmine rice2 ½ oz
-
water30 oz
-
jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)6 oz
-
avocado small (approx. 3 oz flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chopped cilantro, to garnishmicro herbs to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
New England Clam Chowder
45 min
Salmon Tartare
10 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Tomato Basil Soup
40 min