Urządzenia i Akcesoria
Proteinrig salat med brune ris
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portioner
Składniki
-
brune ris langkornet300 g
-
vand
-
svampe, friske tyndt skåret350 g
-
koriander, frisk kan undlades10 g
-
pekannødder ristet40 g
-
valnødder ristet40 g
-
soyasauce50 g
-
sesamolie10 g
-
hvid eddike30 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
sukker1 teske
-
salt½ - ¾ teske
-
forårsløg skåret diagonalt2 - 3
-
kerner efter eget valg (f.eks. græskar, solsikke), ristet1 - 2 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1022 mg
Białko
13 g
Kalorie
2424 kJ /
579 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensommerretter
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Blomkåls tikka masala
30 min
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen