Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)

Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)

5.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
    150 g
  • yam bean (sengkuang), peeled, cut in wedges that fit through feeder tube
    150 g
  • carrot peeled
    50 g
  • fresh turmeric cut in slices
    30 g
  • shrimp paste (belacan) toasted
    5 g
  • shallots
    100 g
  • garlic cloves
    5
  • fresh red chillies cut in slices
    2
  • dried chillies deseeded, soaked to soften
    10 g
  • dried shrimp soaked to soften
    20 g
  • water
    750 g
  • cooking oil
    30 g
  • fresh lemongrass white part only
    3 stalks
  • long beans cut in 3 cm length
    100 g
  • sugar
    20 g
  • salt adjust to taste
    2 tsp
  • beancurd sheets (dried type) (tau kee), soaked in hot water to soften
    40 g
  • mung bean vermicelli (dongfen) soaked to soften
    50 g
  • chicken stock powder (opcjonalnie) homemade or storebought
    1 tsp
  • coconut milk
    450 g
  • firm bean curds (tau kwa) , approx. 2 blocks, cut in 2 cm cubes, deep fried
    200 g
  • compressed rice cake (nasi impit) (homemade or store bought, see tips), cut in bite-sized pieces
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 231 kcal / 965 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 915 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...