Sumo de cenoura jamaicano

Sumo de cenoura jamaicano

3.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 copos

Składniki

  • açúcar
    80 g
  • cenoura cortada em pedaços
    300 g
  • gengibre cortado em fatias (1 mm aprox.)
    20 g
  • cubos de gelo mais q.b. p/ servir
    200 g
  • leite de coco
    400 g
  • água
    300 g
  • noz-moscada
    2 - 3 pitadas de
  • canela em pó
    1 - 2 pitadas de
  • aroma de baunilha
    1 c. chá de
  • Coco ralado s/ açúcar tostado, q.b p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 copo

Kalorie 329.3 kcal / 1377.6 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 31.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 20.5 g
Sód 66.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...