
Urządzenia i Akcesoria
Sumo de cenoura jamaicano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 copos
Składniki
-
açúcar80 g
-
cenoura cortada em pedaços300 g
-
gengibre cortado em fatias (1 mm aprox.)20 g
-
cubos de gelo mais q.b. p/ servir200 g
-
leite de coco400 g
-
água300 g
-
noz-moscada2 - 3 pitadas de
-
canela em pó1 - 2 pitadas de
-
aroma de baunilha1 c. chá de
-
Coco ralado s/ açúcar tostado, q.b p/ guarnecer
Wartości odżywcze na 1 copo
Kalorie
329.3 kcal /
1377.6 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
31.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Sód
66.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bebidas de verão
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia