Sumo de cenoura jamaicano
TM6 TM5

Sumo de cenoura jamaicano

3.0 (5 ocen)

Składniki

  • 80 g açúcar
  • 300 g cenoura cortada em pedaços
  • 20 g gengibre cortado em fatias (1 mm aprox.)
  • 200 g cubos de gelo, mais q.b. p/ servir
  • 400 g leite de coco
  • 300 g água
  • 2 - 3 pitadas de noz-moscada
  • 1 - 2 pitadas de canela em pó
  • 1 c. chá de aroma de baunilha
  • Coco ralado s/ açúcar tostado, q.b p/ guarnecer

Wartości odżywcze
na 1 copo
Kalorie
1377.6 kJ / 329.3 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
31.8 g
Tłuszcz
23.3 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Błonnik
2.8 g
Sód
66.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy