Urządzenia i Akcesoria
Tigela Benedict
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 doses
Składniki
Legumes
-
dente de alho3
-
pão6 fatias de
-
azeite mais q.b. p/ pincelar35 g
-
bacon em cubos150 g
-
batata-doce cortada em cubos300 g
-
couve-de-bruxelas cortadas em metades300 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
água1600 g
-
vinagre50 g
-
ovos6
Molho holandês
-
gemas de ovo4
-
água50 g
-
manteiga130 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
limão só o sumo½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
826.9 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2325.9 kJ /
555.9 kcal
Tłuszcz
41.4 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Janeiro 2017
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Risoto com cebola caramelizada
1 godz.
Carbonara miso udon
25 min
Molho holandês
10 min
Poke vegetariano
50 min
Ceviche de salmão
5 godz.
Guacamole
5 min
Técnica Ravioli
30 min
Baguetes com manteiga de ervas
30 min
Ovos escalfados com presunto e molho maltês
1 godz. 10 min
Queijo camembert com cobertura de arandos
15 min
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35 min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 min