Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (opcjonalnie)
- 40 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 500 g spiering, zonder been, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes zoete paprikapoeder
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 181.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Alpengratin
50 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Brak ocen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Hong Kong rijst met worst
Brak ocen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Slasapje
Brak ocen
Arabische kip met couscous
45 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.