Urządzenia i Akcesoria
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
20 Scheiben
Składniki
-
Buchweizen250 g
-
Hirse125 g
-
Kartoffelstärke100 g
-
Flohsamenschalen20 g
-
Buttermilch300 g
-
Wasser150 g
-
frische Germ zerbröselt10 g
-
KokosölRapsöl etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Brotgewürz1 - 2 TL
-
Salz1 - 2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
146 mg
Białko
3 g
Kalorie
425 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Rockstar Kim
5 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Palatschinken aus Haferflocken (glutenfrei)
45 min
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1 godz. 25 min
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 min
Der Goldhamster - das Vollkornbrot mit Samen und Kurkuma
16 godz.
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Hirsenmehlbrot
1 godz. 45 min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12 godz. 35 min
Das Powerbrot
4 godz. 20 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Nurkorn-Brot
13 godz. 30 min
Brot ohne Mehl
1 godz. 45 min