Urządzenia i Akcesoria
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
20 Scheiben
Składniki
-
Buchweizen250 g
-
Hirse125 g
-
Kartoffelstärke100 g
-
Flohsamenschalen20 g
-
Buttermilch300 g
-
Wasser150 g
-
frische Germ zerbröselt10 g
-
KokosölRapsöl etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Brotgewürz1 - 2 TL
-
Salz1 - 2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
146 mg
Białko
3 g
Kalorie
425 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Rockstar Kim
5 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2 Std. 30 Min
Brioche (glutenfrei)
2 Std. 50 Min
Kraut mit Karotten fermentiert (mit Gemüsestyler)
168 Std. 30 Min
Palatschinken aus Haferflocken (glutenfrei)
45 Min
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 Std. 10 Min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 Std. 20 Min
Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1 Std. 15 Min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 Std. 30 Min
Bunter Hirsesalat
45 Min
Hirsenmehlbrot
1 Std. 45 Min
Hausbrot (glutenfrei)
3 Std.