
Urządzenia i Akcesoria
Maronicreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Mandelsahne (Mandel Cuisine)125 g
-
Maroni, gegart, geschält100 g
-
Apfelringe, getrocknet (ungeschwefelt!)5 - 6
-
Vanille, gemahlen½ TL
-
Zimt, gemahlen½ TL
-
Agavendicksaft1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
345 kcal /
1442 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
55 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basenfasten
13 Przepisów
Austria
Austria