Urządzenia i Akcesoria
Polish egg salad with tartar sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.4 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Espresso martini
5 min
Strawberry caipiroska
10 min
Strawberry gin fizz
10 min
Harvest Punch
30 min
Blackberry and Raspberry Vodka Tonic
10 min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8 godz. 50 min
Piña colada
5 min
Buffalo chicken wings
45 min
Apple Pancakes
2 godz.
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min