Polish egg salad with tartar sauce
TM6 TM5 TM31

Polish egg salad with tartar sauce

4.6 (17 ocen)

Składniki

  • 100 g pickled cucumbers, cut into pieces
  • 230 g pickled button mushrooms, drained (approx. 170 g after draining)
  • 150 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g sour cream
  • 1 tsp sugar (optional)
  • ¼ tsp sea salt
  • ground black pepper, to season
  • 12 eggs, hard-boiled
  • fresh dill, leaves only, roughly chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1813.4 kJ / 431.8 kcal
Białko
15.7 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
9.6 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Błonnik
1.2 g
Sód
882.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy