Urządzenia i Akcesoria
Polish egg salad with tartar sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.4 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onion Tart (TM5)
1 godz.
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Energy shot
5 min
Easter Carrot Cheese Dip
15 min
Roses with Love
10 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Lemon and parsley juice
5 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Brioche slice with crumble
2 godz.
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min