Polish egg salad with tartar sauce

Polish egg salad with tartar sauce

4.7 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • pickled cucumbers cut into pieces
    100 g
  • pickled button mushrooms drained (approx. 170 g after draining)
    230 g
  • mayonnaise (see Tips)
    150 g
  • sour cream
    100 g
  • sugar (optional)
    1 tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper to season
  • eggs hard-boiled
    12
  • fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 431.8 kcal / 1813.4 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 9.6 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Sód 882.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...