Urządzenia i Akcesoria
Polish egg salad with tartar sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.4 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marmalade Margarita
5min
Chocolate Peanut Butter Tiramisu
15min
Blackberry Mojito
1h 45min
Coconut Chai Green Smoothie
4h 5min
Cosmopolitan
5min
Piña colada
5min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
White Russian
5min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Berry and cream filo stacks
30min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min