Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
heavy cream (30-40% fat)450 - 500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ravioli Broth with Beef
30 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Brak ocen
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Windsor Bread
1 godz. 50 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Temaki Sushi
1 godz.
Spaghetti Muffins
55 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min