Wersje kompatybilne
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Volkorenbrood
- 380 g water
- 1 snuifje suiker
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 500 g volkoren tarwebloem
- 100 g zonnebloempitten
- 1 ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Hartig broodbeleg
- 150 g roomkaas
- 150 g kwark
- 1 ei, hard gekookt, geschild, in vieren gesneden (opcjonalnie)
- ½ tl zout
Kipgehaktballetjes
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 400 g kippengehakt
- 40 g paneermeel
- 1 ei
- 1 tl gedroogde oregano
- 10 g tomatenpuree
- 15 g sojasaus
- olie, om te frituren
- 50 g roomkaas
- 1 rode paprika, gesneden in de vorm van een snavel
- 1 gele paprika, gesneden in de vorm van een wenkbrauw
- 1 bos verse bieslook
- 10 ontpitte zwarte olijven, gehalveerd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1031 kJ / 246.4 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 384 mg
Alternatywne przepisy
Boerenbrood
2h
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2j 50 menit
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Skelethoofden
5h
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 Std.
Brood
3h
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min