Urządzenia i Akcesoria
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 porties
Składniki
Volkorenbrood
-
water380 g
-
suiker1 snuifje
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem500 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout1 ½ tl
-
olie om in te vetten
Hartig broodbeleg
-
roomkaas150 g
-
kwark150 g
-
ei (opcjonalnie) hard gekookt, geschild, in vieren gesneden1
-
zout½ tl
Kipgehaktballetjes
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
kippengehakt400 g
-
paneermeel40 g
-
ei1
-
gedroogde oregano1 tl
-
tomatenpuree10 g
-
sojasaus15 g
-
olie om te frituren
-
roomkaas50 g
-
rode paprika gesneden in de vorm van een snavel1
-
gele paprika gesneden in de vorm van een wenkbrauw1
-
verse bieslook1 bos
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
384 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1031 kJ /
246.4 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Rijstpap met tapioca
1 godz. 10 min
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Batch cooking - Basisrecepten
Brak ocen
Pudding
15 min
Bechamelsaus
15 min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Brak ocen
Basisrecept Brood
3 godz.
Tomatensaus
40 min
Verse Tomatensoep
30 min