Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 300 g Rüebli, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Rahm
- 50 g Paniermehl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chili con Carne
40 min
Pouletschenkel mit Mole verde
1j
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Brak ocen
Pizza mit Äpfeln und Brie
1h 50min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 Min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Zitronenpoulet
50 menit
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 Min
Regenbogenquiche
1j
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Trenette mit Pesto
45 Min