Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 roter Peperoncino, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 15 g Sonnenblumenöl
- 50 g Sojasauce
- 20 g Akazienhonig
Kabeljau und Stampf
- 600 g Wasser
- 300 g Knollensellerie geschält, in Stücken (1 cm)
- 4 Kabeljaufilets (Dorsch Royal), ohne Haut (je 150 g)
- 500 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken (1 cm)
- 30 g Kresse
- ¾ TL Salz
- 30 g Zitronensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Kürbiscurry mit Poulet
45min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1 Std.
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 Min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50 Min
Munder Safranrisotto
45min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min