Tourte du lundi

Tourte du lundi

4.8 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 parts

Składniki

  • de persil plat frais
    ½ bouquet
  • oignon de belle taille
    1
  • gousse d'ail
    1
  • de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
    300 g
  • de chair à saucisse
    300 g
  • œufs
    2
  • de lait entier
    30 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • pâtes feuilletées
    2
  • eau pour la pâte
  • jaune d'œuf
    1
  • de lait
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 623 kcal / 2607 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...