
Urządzenia i Akcesoria
照燒牛蒡豬肉絲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
香油20 克
-
蒜頭3 顆
-
柴魚醬油2 大匙
-
米酒3 大匙
-
水1 大匙
-
味醂1 大匙
-
薑 ,切絲15 克
-
豬肉絲200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮切絲60 克
-
牛蒡 ,去皮切絲(詳見要訣)200 克
-
醬油膏15 克
-
白芝麻1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
243.6 kcal /
1018.4 kJ
Białko
12.2 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
34.8 g
Sód
506.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

入秋養生
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan