照燒牛蒡豬肉絲
TM6 TM5

照燒牛蒡豬肉絲

(Brak ocen)

Składniki

  • 20 克 香油
  • 3 顆 蒜頭
  • 2 大匙 柴魚醬油
  • 3 大匙 米酒
  • 1 大匙 水
  • 1 大匙 味醂
    lub 1 大匙 糖
  • 15 克 薑 ,切絲
  • 200 克 豬肉絲
  • 60 克 紅蘿蔔 ,去皮切絲
  • 200 克 牛蒡 ,去皮切絲(詳見要訣)
  • 15 克 醬油膏
  • 1 茶匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1018.4 kJ / 243.6 kcal
Białko
12.2 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
34.8 g
Błonnik
3.3 g
Sód
506.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy