![Borrecas rellenas Borrecas rellenas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d3c52e73-7dd9-4dba-a539-f463301468f9/Derivates/6359ceca-f3d1-43df-b109-c4b83f31413b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 180 g de agua
- 90 g de aceite vegetal
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 400 g de harina de trigo
Relleno
- 100 g de queso parmesano, en trozos
- 1 huevo
- 250 g de queso feta
- 300 g de espinaca, lavada y desinfectada
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
Montaje
- 1 huevo, batido, para barnizar
- 1 clara de huevo
- queso parmesano, rallado, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 525.8 kJ / 125.7 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 242 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz con kimchi y verduras con huevo frito
50min
Tagliatelle con pesto de chícharo y huevos poché
30 min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1 godz.
Kipe de arroz
1 Std. 30 Min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3 godz. 20 min
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55 min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Babaganush
2 Std.
Volcanes de Teneguia con mojo verde
25h
Pasta fresca de espinacas
25 min
Sopa de frijol y bolitas de masa
1 godz.
Pay de atún
1h 40min