Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 30 g de queso manchego
- 30 g de jitomates deshidratados
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de res en cubos para estofar, en tiras
- 150 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 1 ½ cucharadita rasa de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- agua
- 350 g de arroz basmati
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1981.7 kJ / 472 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo en jitomate con papas y budín de chocolate
40 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Pescado en caldo de arroz con verduras
35 min
Pastel de atún con frijoles
40 min
Arroz con carnes
1 Std. 40 Min
Moños de atún
30 min
Estofado de pollo con frijol y camote
45 min
Pastel de carne
50min
Pasta con pollo y pesto
30 min
Pollo en salsa BBQ con pasta
40 min
Estofado de pescado
1h 10min
Carne de res a la jardinera
40 min