Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 30 g de queso manchego
- 30 g de jitomates deshidratados
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de res en cubos para estofar, en tiras
- 150 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 1 ½ cucharadita rasa de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- agua
- 350 g de arroz basmati
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1981.7 kJ / 472 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Carne de res a la jardinera
40min
Pasta con camarones y chorizo
30min
Sabanitas de filete de res al romero
25min
Fideo seco con arroz
35min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Pasta con carne molida
45min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Pollo en salsa BBQ con pasta
40min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Fettuccini con pollo y chícharos
35min