Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de salmón fresco, con piel
- 20 g de sal de grano
- 1 cda de eneldo, seco
- ¼ cdita de pimienta molida
- 2 limones amarillos
- 10 g de azúcar
- 1 limón, en rebanadas
- 1 limón verde, para servir
- de aceite de oliva, para servir
- galletas saladas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1235 kJ / 294 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Solomillo de atún marinado en miso
30 min
Ceviche peruano
1h 15min
Ensalada cremosa de camarones
35min
Salmón teriyaki Al vacío
1h 20 min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1h 20 min
Soufflé de Grand Marnier
35min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1h 20 min
Té verde en polvo casero
5 Min
Ensalada de hongos y alga wakame
45 min
Hojas de parra rellenas de arroz (dolmas)
2 godz. 30 min
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1h 25min
Ensalada César vegana
10 min