Urządzenia i Akcesoria
Gravlax de salmón
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
2 porción
Składniki
-
250 g de salmón fresco con piel
-
20 g de sal de grano
-
1 cda de eneldo, seco
-
¼ cdita de pimienta molida
-
2 limones amarillos
-
10 g de azúcar
-
1 limón en rebanadas
-
1 limón verde para servir
-
de aceite de oliva para servir
-
galletas saladas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
25 g
Kalorie
1235 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RECETAS QUE ENAMORAN
9 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tarta de pera y Brie
1 godz. 10 min
Risotto con parmesano
30 min
Sushi cakes
1 godz.
Salmón con risotto de hinojo
25 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 min
Tacos de lechuga Hunan
35 min
Humus de edamame
10 min
Risotto de alcachofa
25 min
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Salsa holandesa
15 min
Tártara de Salmón
25 min
Arroz para sushi
40 min