![Sal de apio Sal de apio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/adbb7a14-66f6-4fbe-8827-11d7aac38f72/Derivates/48d11bd5-9f81-40f6-a635-c3afe4596cf8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cdas de pimienta negra entera
- 500 g de apio, en trozos con hojas
- 250 g de sal de grano
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 479.6 kJ / 114.6 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 11.5 g
- Sód
- 97297.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zanahorias agridulces
1 Std.
Sal de jamaica
1 Std.
Té ruso TM6
10 Min
Mermelada de zanahorias
1 Std. 5 Min
Tinga de col
35 Min
Mermelada de tejocote y vainilla
1 Std.
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24 Std.
Ate de membrillo
1 Std. 45 Min
Requesón
2h
Concentrado de caldo de verdura
50 Min
Mermelada de chabacano y jengibre
1 Std.
Salsa cátsup
25min