
Urządzenia i Akcesoria
Chrzan tarty podstawowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 słoiki
Składniki
-
korzenia chrzanu, świeżego obranego, pokrojonego na 2-3 cm kawałki400 g
-
wody mineralnej, niegazowanej250 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego50 g
-
cukru60 g
-
soli10 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
108.8 kcal /
455.2 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
27.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
978.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIELKANOC V
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 godz. 50 min
Zakwas buraczany
168 godz. 50 min
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
10 min
Chrzan z jabłkami
15 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 min
Przyprawa z suszonym czosnkiem niedźwiedzim
2 godz. 10 min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25 min
Ćwikła
50 min
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8 godz. 15 min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą
1 godz. 30 min
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10 min