Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di speck, a fette sottili
- 12 asparagi, puliti
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaio di latte
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 393.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Finocchi gratinati
30min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Focaccia morbida
4h
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
Brak ocen
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1h
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Arrosto di vitello con asparagi confit
2 Std.
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min