Urządzenia i Akcesoria
Pasta with lentils and sausage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
1 tsp dried basilfresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (opcjonalnie)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684.4 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
66.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Wimbledon strawberry fool
1 godz. 15 min
Grenadine
45 min
Pasta alla Nerano
40 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min
Peppermint crisp tart
24 godz. 20 min
Shakshuka in the Varoma
30 min