Urządzenia i Akcesoria
Savory tart with tuna, eggs and capers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 pieces
Składniki
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold2
-
water to fill to 1 l mark
Tart
-
butter cold, in pieces, plus extra for greasing125 g
-
flour plus extra for dusting250 g
-
egg (53-63 g)1
-
water2 tbsp
-
salt1 tsp
Topping
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
white wine vinegar2 tbsp
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
egg yolk1
-
anchovy fillets, in oil drained3
-
olive oil10 g
-
honey10 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
rocket salad30 g
-
cherry tomatoes100 g
-
capers, pickled drained20 g
-
red onions cut in rings (1 mm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
337.6 mg
Białko
15 g
Kalorie
1332 kJ /
318.4 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Pasta alla gricia
30 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Brak ocen
Chili Oil Noodles
30 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
S'mores Dip
10 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min