Laugenbrötchen (Panini di Heidi)

Laugenbrötchen (Panini di Heidi)

3.4 27 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 pezzi

Składniki

Impasto
  • 300 g di acqua
  • 10 g zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
Bagno di bicarbonato
  • 40 g di bicarbonato di sodio
  • sale grosso a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 395.4 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 716 kJ / 171.1 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 38.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...