Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
TM6 TM5 TM31

Laugenbrötchen (Panini di Heidi)

3.5 (24 oceny)

Składniki

Impasto

  • 300 g di acqua
  • 10 g di zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale

Bagno di bicarbonato

  • 40 g di bicarbonato di sodio
  • sale grosso, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
716 kJ / 171.1 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
38.7 g
Tłuszcz
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
1.2 g
Sód
395.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy