Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
Bagno di bicarbonato
- 40 g di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 716 kJ / 171.1 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 395.4 mg
Alternatywne przepisy
Bagel integrali
4h 5min
Pane naan
3h 10min
Pulled Pork con panini al vapore
3 Std.
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3 Std.
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Treccia al latte
2h 30 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Focaccia millebolle
28 Std.
Panini alla zucca
4h
Focaccia classica ad alta idratazione
5h