Eggs Benedict (Cuoci uova)

Eggs Benedict (Cuoci uova)

3.4 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

Uova
  • 6 uova fredde di frigorifero
  • 1000 g di acqua
Salsa olandese
  • 10 g di acqua
  • 20 g di succo di limone spremuto fresco
  • 175 g di burro a pezzi + q.b.
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 12 fette di bacon
  • 3 English muffins tagliati a metà

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 378.6 mg
Białko 10.7 g
Kalorie 1645.7 kJ / 393.3 kcal
Tłuszcz 32.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 17.5 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...