Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Latticello
- 200 g di yogurt bianco (non zuccherato)
- 20 g di latte intero fresco
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Corn bread
- 2 uova
- 120 g di burro fuso, raffreddato
- 150 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 16 g di lievito in polvere per dolci
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 704.2 kJ / 168.3 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Makhmar (Focaccia marocchina)
2h 20 min
Harira
40 Min
Pasta tikka
1 Std.
Rotoli croccanti
9 Std. 30 Min
Panini con arachidi
6h
Nachos gratinati
1 Std.
Polpette di agnello con focaccine batbout
1h 30 min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35 Min
Pane rustico ripieno
29sa
Lavash (pane armeno)
1h 30 min
Paninetti soffici allo yogurt
1 godz. 50 min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1 Std.