
Urządzenia i Akcesoria
Corn bread (pane di mais)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
9 pezzi
Składniki
Latticello
-
di yogurt bianco (non zuccherato)200 g
-
di latte intero fresco20 g
-
di succo di limone, spremuto fresco15 g
Corn bread
-
uova2
-
di burro fuso, raffreddato120 g
-
di farina tipo 0150 g
-
di farina di mais tipo fioretto150 g
-
di zucchero20 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di bicarbonato di sodio1 pizzico
-
di lievito in polvere per dolci16 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
168.3 kcal /
704.2 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
29.6 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Festa americana
5 Przepisów
Włochy
Włochy