Corn bread (pane di mais)

Corn bread (pane di mais)

4.3 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
9 pezzi

Składniki

Latticello
  • 200 g di yogurt bianco (non zuccherato)
  • 20 g di latte intero fresco
  • 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Corn bread
  • 2 uova
  • 120 g di burro fuso, raffreddato
  • 150 g farina tipo 0
  • 150 g di farina di mais tipo fioretto
  • 20 g zucchero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di bicarbonato di sodio
  • 16 g di lievito in polvere per dolci

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 5.9 g
Kalorie 704.2 kJ / 168.3 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 29.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...