Corn bread (pane di mais)

Corn bread (pane di mais)

4.3 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
9 pezzi

Składniki

Latticello
  • di yogurt bianco (non zuccherato)
    200 g
  • di latte intero fresco
    20 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    15 g
Corn bread
  • uova
    2
  • di burro fuso, raffreddato
    120 g
  • di farina tipo 0
    150 g
  • di farina di mais tipo fioretto
    150 g
  • di zucchero
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di bicarbonato di sodio
    1 pizzico
  • di lievito in polvere per dolci
    16 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 168.3 kcal / 704.2 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 29.6 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...