Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di mango maturo, sbucciato e a pezzi (2-3 cm), congelato
- 50 g di ricotta fresca, ben asciutta
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 441.5 kJ / 105.5 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 22.5 mg
Alternatywne przepisy
Gelato ai frutti di bosco
12u. 15min
Sorbetto della passione veloce
15min
Gelato all'ananas al profumo di agrumi
8 Std. 20 Min
Frozen yogurt ai frutti di bosco
10h 20min
Gelato al latte e mango
10min
Frozen yogurt al mango e scaglie di cocco
10h 20min
Gelato al mango
20min
Gelato ai frutti rossi
20min
Gelato alla banana
8 Std. 15 Min
Sorbetto mango e banana
15min
Gelato banana e ananas
8 Std. 20 Min
Gelato alla frutta (senza lattosio)
15min