Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di mango maturo, sbucciato e a pezzi (2-3 cm), congelato
- 50 g di ricotta fresca, ben asciutta
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 441.5 kJ / 105.5 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 22.5 mg
Alternatywne przepisy
Gelato all'ananas al profumo di agrumi
8h 20min
Frozen yogurt alla fragola
10h 20min
Gelato al kiwi
8h 15min
Gelato leggero alle albicocche
10min
Gelato cioccolato e peperoncino con sciroppo al whiskey
14h 20min
Gelato al mango
20min
Gelato allo yogurt greco con frutti rossi
16hod. 20min
Frozen yogurt al melone
10h 20min
Gelato banane, mele e yogurt
8h 15min
Sorbetto mango e banana
15 Min
Gelato alla banana
8h 15min
Gelato banana e ananas
8h 20min