Urządzenia i Akcesoria
Sushi donuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 pieces
Sód
3635.7 mg
Białko
45 g
Kalorie
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Tłuszcz
59.5 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
238.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Mango frozen yogurt
5 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Brak ocen
Egusi Stew
1 godz. 30 min
Peanut Butter Ice Cream
8 godz. 20 min
Chilli Cheese Dogs
50 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Brak ocen
Hot and sour soup
20 min
Stuffed veggie snails
45 min
Skin glow detox juice
10 min
Smoothie
5 min