
Urządzenia i Akcesoria
Sushi donuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
sesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Wartości odżywcze na 8 pieces
Kalorie
1698.1 kcal /
7104.8 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
59.5 g
Węglowodany
238.7 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Sód
3635.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy