Urządzenia i Akcesoria
Sushi donuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 pieces
Sód
3635.7 mg
Białko
45 g
Kalorie
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Tłuszcz
59.5 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
238.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Brak ocen
Sautéing Chicken Strips
Brak ocen
Browning Beef Strips
Brak ocen
Spiralized Sweet Potato Begedil
35 min
BBQ Seasoning
Brak ocen
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5 min
Wolf Herring Fish Dumplings
30 min
Sushi Rice
55 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Fettuccine Alfredo
40 min