Wersje kompatybilne
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g unsalted pistachio nuts, shelled
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut into pieces (4-5 cm)
- 1000 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp vinegar
- 2 ½ tsp salt
- 2 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 450 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices
- 2 dried bay leaves
- 50 g olive oil
- 1 pinch pepper
- 50 g butter, cut in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Białko
- 33.5 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
Alternatywne przepisy
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Chicken with egg and almond sauce
45min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Crispy olives
1h 30min
Apricot amaretti
40min
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Cheesecake (No-Bake)
5h 30min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Cheesecakes in jars
4h
Hazelnut torte
3u. 15min