Urządzenia i Akcesoria
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
unsalted pistachio nuts, shelled100 g
-
water1000 g
-
carrots cut into pieces (4-5 cm)400 g
-
chicken breast fillets cut into cubes (3 cm)1000 g
-
garlic cloves2
-
vinegar1 tbsp
-
salt2 ½ tsp
-
ground white pepper2 ½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices450 g
-
onions cut into quarters100 g
-
mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices100 g
-
dried bay leaf2
-
olive oil50 g
-
pepper1 pinch
-
butter cut in pieces50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.5 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai noodle and seafood salad
50 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 godz. 20 min
Soy Milk
1 godz. 35 min
Gravlax
72 godz. 30 min
Braised Trotters
1 godz. 10 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Cocoa Nib Chocolate Milk
10 min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 godz. 5 min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Coriander pesto
5 min