Wersje kompatybilne
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g unsalted pistachio nuts, shelled
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut into pieces (4-5 cm)
- 1000 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp vinegar
- 2 ½ tsp salt
- 2 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 450 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices
- 2 dried bay leaves
- 50 g olive oil
- 1 pinch pepper
- 50 g butter, cut in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Białko
- 33.5 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
Alternatywne przepisy
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45min
Stuffed vegetables
1h 20min
Summer Squash Flatbread
50min
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Baklava
1 Std. 10 Min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Vegetable fideuá
40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Mushroom and Beef Burger
1h
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min