Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce

Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce

4.6 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions

Składniki

  • unsalted pistachio nuts, shelled
    100 g
  • water
    1000 g
  • carrots cut into pieces (4-5 cm)
    400 g
  • chicken breast fillets cut into cubes (3 cm)
    1000 g
  • garlic cloves
    2
  • vinegar
    1 tbsp
  • salt
    2 ½ tsp
  • ground white pepper
    2 ½ tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices
    450 g
  • onions cut into quarters
    100 g
  • mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices
    100 g
  • dried bay leaves
    2
  • olive oil
    50 g
  • pepper
    1 pinch
  • butter cut in pieces
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 326 kcal / 1364 kJ
Białko 33.5 g
Tłuszcz 16.7 g
Węglowodany 10.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...