Sourdough Baguettes

4.6 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
6 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil to grease
  • water
    140 g
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    45 g
  • white bread flour divided, plus extra to dust
    240 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 586.9 mg
Białko 6 g
Kalorie 742.8 kJ / 177.5 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 35.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...