Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3092.7 mg
Białko
80.9 g
Kalorie
3960 kJ /
946.5 kcal
Tłuszcz
66.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 Std. 15 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Sautéed zucchini (300 g)
15 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min