Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3092.7 mg
Białko
80.9 g
Kalorie
3960 kJ /
946.5 kcal
Tłuszcz
66.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Brak ocen
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Browned Pork Strips
15 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.