Urządzenia i Akcesoria
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1569 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steak tartare
10 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Whipped egg whites
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Steak tartare
30 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min