Urządzenia i Akcesoria
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1569 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
New England Clam Chowder
45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Brak ocen
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Sea Vegetable Stew
55 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min