Urządzenia i Akcesoria
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1569 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Tzatziki
20 min
Caesar Salad
30 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 godz.
Oysters Mignonette
5 min
Spicy Cheese Dip
20 min
Apple Strudel
1 godz. 45 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min