Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

4.5 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 porzioni

Składniki

Spigola sottovuoto
  • 1700 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 filetti di spigola (branzino) senza pelle e puliti (140 g l'uno)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ limone solo la scorza (senza la parte bianca)
    ½ arancia, solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Crema di avocado e pomodorini
  • 200 g di polpa di avocado matura a pezzi
  • 150 g di pomodorini a pezzi
  • 40 g di succo di lime spremuto fresco
  • 2 pizzichi di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1184.1 mg
Białko 28.6 g
Kalorie 1890.5 kJ / 452 kcal
Tłuszcz 35.3 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...