
Urządzenia i Akcesoria
Rybki w chlebowej panierce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
10 sztuk
Składniki
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia dłoni30 g
-
jajka2
-
wody1 łyżka
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki30 g
-
białego chleba świeżego, pokrojonego na 3 cm kawałki30 g
-
kaszy kukurydzianej (polenty)20 g
-
filetów z dorsza, bez skóry i ości, pokrojonych na kawałki400 g
-
soli2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 2 szczypty
-
oliwa z oliwek do smażenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
84 kcal /
352 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DZIEŃ DZIECKA
12 Przepisów
Polska
Polska